Image Alt
Ponudba in storitve Tenis Centra Portorož

Ponudba

Tenis

.

Tenis center portorož ima na razpolago 6 peščenih igrišč z razvetljavo. Poleg peščenih igrišč imamo 4 zunanja igrišča s trdo podlago (Colorset) in možnostjo razsvetljave. Ob njih je možna postavitev tribun za ogled večjih turnirjev ali drugih dogodkov. Igrišča so primerna tudi za izvedbo drugih športnih aktivnosti, kot je košarka ali mali nogomet.

Tenis Arena

.

Večnamenski stadion je bil zgrajen leta 2002 in obsega igrišče s trdo podlago in razsvetljavo ter tribune s kapaciteto 1600 sedežev in 200 stojišč.

Objekt ima garderobe s tuši in toaletnimi prostori, prostor za maserja in prostor za zdravnika, pisarniške prostore in prostore primerne za začasno skladiščenje. V pritličju objekta se nahajajo še restavracije, pekarna, drogerija, trgovine in pa drugi poslovni prostori. Je gostitelj največjega teniškega turnirja v Sloveniji – ATP Challenger Tilia Slovenia Open – ter drugih športnih državnih in mednarodnih turnirjev. Primeren je za izvedbo tudi drugih oblik kulturnih dogodkov ali tematskih prireditev, sejmov, predstavitev društev ali organizacij ipd.

Mini golf

.

Mini golf steza leži neposredno ob glavni cesti, ki pelje v Portorož. Razprostira se na 500m2 obdana z borovci in mediteranskim rastlinjem.

Igrišče za mini golf obsega 18 različnih stez. Obiskovalci na recepciji TCP prevzamejo vstopnico z navodili ter žogico in palico, ki jo po končani igri vrnejo. Igrišče ima lasten vhod, nočna razsvetljava pa omogoča igranje tudi v večernih urah.

Teniški center Portorož je eden najlepših teniških centrov, ki sem jih v svojih dolgoletni mednarodni karieri obiskal, tako zaradi svoje funkcionalnosti, raznolikosti, števila igrišč in storitev, kot tudi zaradi čudovite panoramske lege ob morju. Iz tega razloga je bil izbran za našo domicilno lokacijo za poletne tečaje teniške univerze Van der Meer ter za tečaje poklicnega teniškega registra (PTR)

Van der Meer, PTR (IT)
Luciano Botti

Že od leta 1991 v Portorožu organiziramo teniške kampe. Nahaja se le streljaj od romantičnega starega mestnega jedra Piran in je prava izbira, če iščete "živahen" kamp. Preprosta in kratka pot ob slovenski obali je še en razlog, da se odločite za Portorož. Teniški objekt je vrhunski in je zato vedno prizorišče mednarodnih tekmovanj.

Sportreisen Tennis Zischka
Hannes Zischka
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About