TENIS ŠOLA za otroke

Teniška šola je namenjena najmlajšim, starimi od 5 do 11 let. Poteka v skupinah, ki obsega največ pet udeležencev. Vadbe potekajo bodisi enkrat tedensko bodisi dvakrat tedensko, v času od septembra do junija. Za izvajanje programov skrbi naša strokovna ekipa trenerjev.

tekmovalni tenis

Treningi tekmovalnega tenisa so namenjeni posameznikom, ki si želijo napredovati in vnesti tenis v njihov vsakdanjik ter se preizkusiti na turnirjih bodisi po Sloveniji bodisi izven slovenskih meja. Treningi se izvajajo v skladu z individualnim dogovorom na podlagi programa, ki ga pripravi strokovna ekipa.

TEČAJ ZA ODRASLE

Tečaj za odrasle je namenjen tako začetnikom kot tudi sorazmerno veščim igralcem, ki bi želeli nadgraditi svoje znanje obenem pa izbrati bolj ugodnejši in zabaven način vadbe. Tečaj poteka v skupini, ki obsega največ 5 udeležencev.

POLETNI TENIS KAMP

Tenis akademija

TENIS ŠOLA

Tenis šola ima v Portorožu dolgo tradicijo. Ustanovljena je bila z namenom, da pripomore k razvoju in popularizaciji belega športa ter ponovno vzbudi na obalnem področju zanimanje za tenis. Naše delo bo v prihodnjih letih temeljijo na nadgradnji teniške šole, tekmovalnega tenisa in organizaciji vse večjega števila tako teniških kot družabnih dogodkov. V zvezi s teniškimi dogodki, gre izpostaviti, da smo letos že šesto leto zapored v sodelovanju s Teniško zvezo Slovenije organizirali Tenis Fest v okviru turnirja ATP Challenger.

Naši trenerji

Strokovnost in bogate izkušnje krasijo naše trenerje

Tenis trener

Žiga Iglič

Tenis trener

Jan Vehovec

Tenis trener

Jaka Božič

TRENERJI
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About