TK Val

PREDSTAVITEV IN VIZIJA

Teniški klub Val Portorož smo ustanovili v letu 2014, z najboljšimi nameni, da pripomoremo k razvoju in popularizaciji belega športa ter ponovno vzbudimo na obalnem področju zanimanje za tenis. Naš klub trenutno obsega nekaj več kot 50 članov. V letu 2017 smo našo ekipo podkrepili tudi s tekmovalnim tenisom, saj so del naše ekiše postali tudi perspektivnimi igralci, ki svoje izjemne rezultate dosegajo tudi na svetovnem nivoju.

Naše delo bo v prihodnjih letih temeljijo na nagdradnji teniške šole, tekmovalnega tenisa in organizaciji vse večjega števila tako teniških kot družabnih dogodkov. V zvezi s teniškimi dogodki, gre izpostaviti, da smo letos že četrto leto zapored v sodelovanju s Teniško zvezo Slovenije organizirali Tenis Fest Portorož v okviru turnirja ATP Challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open. Glede na odzive lahko rečemo, da smo bili pri tem zelo uspešni.

Poslanstvo našega društva je tudi pomagati perspektivnim igralcem pri uresničitvi njihovih sanj in sicer tako, da jim pomagamo s finančnimi sredstvi.

Naš teniški program

Teniški klub Val je klub s tradicijo.
Ponosni smo na vse dosežke…

TENIŠKI PROGRAMI

  1. TENIŠKA ŠOLA

Teniška šola je namenjena najmlajšim, staimi od 5 do 11 let. Poteka v skupinah, ki obsega največ pet udeležencev. Vadbe potekajo bodisi enkrat tedensko bodisi dvakrat tedensko, v času od septembra do junija. Za izvajanje programov skrbi naša strokovna ekipa trenerjev.

Cena

Cena teniške šole za dve vadbi tedensko znaša 65,00 EUR oziroma 35,00 EUR za enkrat tedensko. Novi člani lahko prvi teden teniško šolo obiskujejo brezplačno.

  1. TEKMOVALNI TENIS

Treningi tekmovalnega tenisa so namenjeni posameznikom, ki si želijo napredovati in vnesti tenis v njihov vsakdanjik ter se preizkusiti na turnirjih bodisi po Sloveniji bodisi izven slovenskih meja. Treningi se izvajajo v skladu z individualnim dogovorom na podlagi programa, ki ga pripravi strokovna ekipa.

Cena

Cena je odvisna od programa.

  1. TEČAJI ZA ODRASLE

Tečaj je namenjen odraslim, ki si želijo pridobiti osnovno znanje tenisa. Tečaj zajema 10 ur in poteka v skupini, ki obsega največ 5 udeležencev.

Cena

Cena za tečaj, ki obsega 10 ur znaša 75,00 EUR.

STROKOVNA EKIPA

Žiga Iglič

Žiga je nekdanji teniški igralec, že vrsto leto pa na portoroških igriščih izvaja teniško šolo. V klubu deluje kot strokovni vodja in vodja teniške šole.

Dominik Senica

Dominik je nekdanji teniški igralec, ki svojo teniško kariero nadaljeval kot teniški trener mnogih uspešnih igralk in igralcev. V letih od 2002 do 2015 je bil pri Teniški zvezi Slovenije koordinator in kapetan mladinskih ženskih reprezentanc, s katerimi je osvojil številne evropske, svetovne in olimpijske naslove. V klubu deluje kot vodja tekmovalnega tenisa.

Tine Ritter

Tine je nekdanji teniški igralec, ki v klubu deluje kot trener tenisa. Tine je tudi diplomirani fizioterapevt, hkrati pa tudi kondicijski trener.

Miha Markovič

Miha deluje kot profesionalni teniški trener že od leta 1995 dalje. Bil je kapetan slovenskih mladinskih ženskih reprezentanc v kategoriji do 16 in 18 let. Sodeloval je tudi z igralkami uvrščenimi na WTA lestvici. Je tudi član izvršnega odbora Trenerske organizacije pri Teniški zvezi Slovenije.

Sara Palčič

Sara je nekdanja teniška igralka. V klubu deluje kot trenerka v teniški šoli in kot pomočnica trenerjem tekmovalnega tenisa.

Kontakti

TENIŠKI KLUB VAL PORTOROŽ –
CLUB TENNISTICO VAL PORTOROSE

Obala 26, 6320 Portorož

: 4063171000
DŠ: 62483331

TRR SI56 1010 0005 3023 202, Banka Intesa Sanpaolo d.d.

Mob. +386 41 631 913

E-mail: tk.val.portoroz@gmail.com